DJİ PHANTOM 1 ALMAK

0 oy
216 gösterim
14 Ekim 2015 RC Modeller kategorisinde hasanbasri1 sordu
İyi akşamlar abi biz bu drone konularında yeniyiz ve 2-3 gündür yüzümüz hiç gülmedi ve 2 droneyi resmen çöp ettik. İlk drone RCX XX3 diye Bir model diğeride CHEERSON CX30W adlı bir model. Abimle baktık bu böyle olmuyor oturduk youtube de araştırmalar yaptık ve bu DJİ PHANTOM adlı model hem profesyonel hemde kullanışı daha kolay gibi gözüküyor  bunun hakkında bize bir bilgi verirmisiniz ?

Alsak bize ne gibi artıları ve eksileri olur kullanabilirmiyiz ?

İkinci el almayı düşünüyoruz nelere dikkat etmeliyiz ?

1 cevap

0 oy
14 Ekim 2015 İsa Sarı cevapladı
Merhaba Hasan,
Açıkçası drone kullanmak bir yetenek işi. İlk drone kısa sürede kullanılamaz hale gelir, ama iki drone da aynı kaderi paylaşmışsa, burada bir sorun var demektir. DJI Phantom da alınsa, sonuç yine hüsran olacaktır. Benim tavsiyem ucuz modellerle başlamak ve bunları son derece dikkatli bir şekilde kullanmak. Yine de Phantom'un artısı, uzun kullanım ömrü ve GPS desteği ile daha kolay kullanım olur. ikinci el alırken cihazı mutlaka görmek ve en azından tam dolu bir batarya ile batarya tükenene kadar uçurmak gerekiyor.
16 Ekim 2015 hasanbasri1 yorumladı
Peki İsa abi bu Phantom 1 ve Phantom 1 v2 arasındaki fark nedir ?
16 Ekim 2015 İsa Sarı yorumladı
Bariz bir fark yok aslında. Kendi yerine oturan pervane, USB bağlantısının yeri, pusulanın yeri gibi ince farklar. Çok fiyat farkı varsa, değmez bir bakıma.
...